ZSPSZ Tankonyha


HTML

ZSPSZ Tankonyha

Jelen blog célja, hogy bemutassa a Zsámbéki Premontrei Szakiskola és Szakközépiskola tankonyháját. Az itt folyó színvonalas szakácsképzés megismerése mellett, gasztronómiai tudásunkat is bővíthetjük.

Képgaléria

Videóink

Pincér ismeretek

Naptár

2011
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Címkék

Krémlevesek

2011.10.08. 18:44 :: ZSPSZ

  A krémlevesek közös technológiája  A belevaló zöldségeket pároljuk, vagy főzzük,  különböző fűszerekkel ízesítjük, pürésítjük, szűrjük. Tálalás előtt legírozzuk és montírozzuk. Legírozás: tejszínben elkeverjük a tojássárgáját, majd a…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása