ZSPSZ Tankonyha


HTML

ZSPSZ Tankonyha

Jelen blog célja, hogy bemutassa a Zsámbéki Premontrei Szakiskola és Szakközépiskola tankonyháját. Az itt folyó színvonalas szakácsképzés megismerése mellett, gasztronómiai tudásunkat is bővíthetjük.

Képgaléria

Videóink

Pincér ismeretek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

Szendvicsek - kanapé, zakuszki, nyitott, meleg

2016.10.18. 21:40 :: ZSPSZ

kaviaros.JPG

A szendvicsek alapja lehet vékony -  fehér, barna, teljes kiőrlésű, gluténmentes - kenyérszelet,  zsúrkenyér, zsemle, bagett...   A rávalók variációja  is végtelen.  

A szendvicsekre készíthetünk krémeket, melyek alapja a panád

A panád a besamelhez hasonlóan készül: a vajat megolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztet, csomómentesre keverjük, hozzáadjuk a tejet és "gyurmaszerűre" sűrítjük.

Heringes szendvicskrém: a panád-dal  jól elkeverjük a a villával összetört olajos heringeket, mustárt, borsot.

Tojásos szendvicskrém: a panád-dal  krémszerűre keverjük a főtt tojást, tejfölt. 

Gombás szendvicskrém: a panád-dal  összedolgozzuk az előzőleg vajon, reszelt hagymával megpárolt gombát 

Kanapé (Canapé) szendvicsek 

4.JPG

Heringkrémes szendvics

5.JPG

6.JPG

Mini étvágyfalatkák - zakuszki

 

7.JPG

Nyitott szendvicsek

 

1.JPG

Tojáskrémmel díszítve - gazdagítva

3.JPG

Melegszendvicsek

Ananászos - sajtos melegszendvics

9.JPG

10.JPG

Gombakrémes  sajtos melegszendvics

11.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: kanapé szendvics zakuszki panád

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása