Likota István
Alföldi gulyás
Túrós csusza pudding friss gyümölcsökkel
Nagy Zsuzsanna
Csontleves májgaluskával
Magyaros csirkeragu tarhonyával
Tejfölös uborkasaláta
Pápai Dávid
Póréhagymás zellerkrémleves zöldségszalmával
Hagymás rostélyos fóliás burgonyával és grillezett zöldségekkel
Takács Zsolt
Yaki-tory sült rizzsel és pácolt retekkel
Bortésztában sült gyümölcsök mézzel pirított szezámmaggal
Árkos Antal Gyula
Habart tojásleves
Debreceni tokány nemzeti galuskával fejessaláta dresszinggel
Jakabos Dorottya
Cigánypecsenye fűszeres héjas burgonyával, csípős pirított káposztával
Túrógombóc epermártással
Raduka Roxána
Halpogácsák citromfű mártással, zöldmetélttel
Grillezett zöldségnyárs hajdinapudinggal
Danyi Csongor
Őszibarack krémleves
Csirkeszárnyfalatok szezámmagos bundában kukoricás kölesgolyókkal
chilis paprikachutneyval
Varga Fanni
Zöldséggel töltött palacsinta rántva, sajtmártással
Slambuc vegyes vitaminsalátával
Túrógombóc epermártással
Kovács Viktor
Tejszínes zöldborsóleves csurgatott tésztával
Brassói aprópecsenye paprikasalátával
Jaczina Norbert
Minesztra
Bazsalikomos tejfölös csirke olívás papardellével
Felkészítő tanár: Czeglédi István mesterszakács, szakoktató
Receptek: http://tankonyha.blog.hu/2014/02/07/vendeglos_vizsgatetelek