ZSPSZ Tankonyha


HTML

ZSPSZ Tankonyha

Jelen blog célja, hogy bemutassa a Zsámbéki Premontrei Szakiskola és Szakközépiskola tankonyháját. Az itt folyó színvonalas szakácsképzés megismerése mellett, gasztronómiai tudásunkat is bővíthetjük.

Képgaléria

Videóink

Pincér ismeretek

Naptár

2016
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Címkék

Szendvicsek - kanapé, zakuszki, nyitott, meleg

2016.10.18. 21:40 :: ZSPSZ

A szendvicsek alapja lehet vékony -  fehér, barna, teljes kiőrlésű, gluténmentes - kenyérszelet,  zsúrkenyér, zsemle, bagett...   A rávalók variációja  is végtelen.   A szendvicsekre készíthetünk krémeket, melyek alapja a panád.  A panád a besamelhez hasonlóan készül: a vajat megolvasztjuk,…

Szólj hozzá!

Címkék: kanapé szendvics zakuszki panád

süti beállítások módosítása