ZSPSZ Tankonyha


HTML

ZSPSZ Tankonyha

Jelen blog célja, hogy bemutassa a Zsámbéki Premontrei Szakiskola és Szakközépiskola tankonyháját. Az itt folyó színvonalas szakácsképzés megismerése mellett, gasztronómiai tudásunkat is bővíthetjük.

Képgaléria

Videóink

Pincér ismeretek

Naptár

október 2016
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Címkék

Szendvicsek - kanapé, zakuszki, nyitott, meleg

2016.10.18. 21:40 :: ZSPSZ

A szendvicsek alapja lehet vékony -  fehér, barna, teljes kiőrlésű, gluténmentes - kenyérszelet,  zsúrkenyér, zsemle, bagett...   A rávalók variációja  is végtelen.   A szendvicsekre készíthetünk krémeket, melyek alapja a panád.  A panád a besamelhez hasonlóan készül: a vajat megolvasztjuk,…

Szólj hozzá!

Címkék: kanapé szendvics zakuszki panád