ZSPSZ Tankonyha


HTML

ZSPSZ Tankonyha

Jelen blog célja, hogy bemutassa a Zsámbéki Premontrei Szakiskola és Szakközépiskola tankonyháját. Az itt folyó színvonalas szakácsképzés megismerése mellett, gasztronómiai tudásunkat is bővíthetjük.

Képgaléria

Videóink

Pincér ismeretek

Naptár

február 2015
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28

Címkék

Zöldségmártogatós receptek

2015.02.27. 21:55 :: ZSPSZ

Padlizsánkrém  Hozzávalók:  3 db padlizsán 3 gerezd fokhagyma  3 evőkanál mustár 2 fej vöröshagyma  2 dl olívaolaj só  Elkészítés: A padlizsánokat  megszurkáljuk, egészben megsütjük körülbelül 25 - 30 perc alatt. 10 percig állni hagyjuk, majd lehúzzuk héját és…

Szólj hozzá!

Címkék: gomba zöldség sajt padlizsán zukkini kápia paprika