ZSPSZ Tankonyha


HTML

ZSPSZ Tankonyha

Jelen blog célja, hogy bemutassa a Zsámbéki Premontrei Szakiskola és Szakközépiskola tankonyháját. Az itt folyó színvonalas szakácsképzés megismerése mellett, gasztronómiai tudásunkat is bővíthetjük.

Képgaléria

Videóink

Pincér ismeretek

Naptár

2014
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Címkék

Karácsonyi készülődés - bejgli és pozsonyi kifli sütése

2014.12.19. 21:23 :: ZSPSZ

Bejgli   Omlós élesztős tésztában a zsiradék és az élesztő lazító anyagként vannak jelen. Az élesztőből nem készítünk kovászt, hanem a tejjel csomómentesre keverjük, amelyhez hozzáadjuk a lisztet, a zsiradékot, a tojássárgát, citromhéjat és a sót. Gyorsan és jól…

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony dió mák sütemény sütés bejgli pozsonyi kifli

süti beállítások módosítása