ZSPSZ Tankonyha


HTML

ZSPSZ Tankonyha

Jelen blog célja, hogy bemutassa a Zsámbéki Premontrei Szakiskola és Szakközépiskola tankonyháját. Az itt folyó színvonalas szakácsképzés megismerése mellett, gasztronómiai tudásunkat is bővíthetjük.

Képgaléria

Videóink

Pincér ismeretek

Naptár

2017
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Címkék

Vendéglős vizsgatételek 2017.

2017.04.27. 11:03 :: ZSPSZ

Korianderes mentás zöldborsó krémleves   Hozzávalók: Zöldborsó 80 dkg, só 3 dkg, cukor 2 dkg, keményítő 3 dkg, tejszín 1,5 dl, tej 2 dl, vaj 20 dkg, koriander 2 csokor, menta 2 csokor A  zöldborsót vajban lepárolom, amíg a színe megváltozik élénkzöld színű lesz. Cukorral, sóval ízesítem,…

Szólj hozzá!

Címkék: menta tészta bélszín eper zöldborsó krémleves