ZSPSZ Tankonyha


HTML

ZSPSZ Tankonyha

Jelen blog célja, hogy bemutassa a Zsámbéki Premontrei Szakiskola és Szakközépiskola tankonyháját. Az itt folyó színvonalas szakácsképzés megismerése mellett, gasztronómiai tudásunkat is bővíthetjük.

Képgaléria

Videóink

Pincér ismeretek

Naptár

2015
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Címkék

Adventi édességek és italok

2015.12.09. 12:22 :: ZSPSZ

Trüffel (alaprecept)   1,5 dl tejszín 20 dkg étcsokoládé A tejszínt vízgőz fölött felmelegítjük, majd hozzáadjuk az apró darabokra tördelt csokoládét. Olvadásig hevítjük. Tetszés szerint ízesíthetjük. Hűtőben dermesztés után kb. 1,5 cm-es golyókká formázzuk.…

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony sütemény sütés mézeskalács trüffel Advent