ZSPSZ Tankonyha


HTML

ZSPSZ Tankonyha

Jelen blog célja, hogy bemutassa a Zsámbéki Premontrei Szakiskola és Szakközépiskola tankonyháját. Az itt folyó színvonalas szakácsképzés megismerése mellett, gasztronómiai tudásunkat is bővíthetjük.

Képgaléria

Videóink

Pincér ismeretek

Naptár

december 2015
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Címkék

Adventi édességek és italok

2015.12.09. 12:22 :: ZSPSZ

Trüffel (alaprecept)   1,5 dl tejszín 20 dkg étcsokoládé A tejszínt vízgőz fölött felmelegítjük, majd hozzáadjuk az apró darabokra tördelt csokoládét. Olvadásig hevítjük. Tetszés szerint ízesíthetjük. Hűtőben dermesztés után kb. 1,5 cm-es golyókká formázzuk.…

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony sütemény sütés mézeskalács trüffel Advent