ZSPSZ Tankonyha


HTML

ZSPSZ Tankonyha

Jelen blog célja, hogy bemutassa a Zsámbéki Premontrei Szakiskola és Szakközépiskola tankonyháját. Az itt folyó színvonalas szakácsképzés megismerése mellett, gasztronómiai tudásunkat is bővíthetjük.

Képgaléria

Videóink

Pincér ismeretek

Naptár

2014
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Címkék

Vendéglős vizsgatételek 2014.

2014.02.07. 20:46 :: ZSPSZ

 Párolt csirkemell zöldséges supremé mártással A csirkemellet egészben főzőedénybe tesszük, vékony szeletekre vágott vegyes zöldséget rakunk mellé, valamint egész borsot, egész köményt, 1 kisebb babérlevelet, 1-2 gerezd fokhagymát héjastól,  egy megtisztított…

Szólj hozzá!

Címkék: gyümölcs túró zöldség tészta csirkemell krémleves chutney őszibarack szezámmag köles bortészta redukció supremé fűszerkivonat csirekeszárny