ZSPSZ Tankonyha


HTML

ZSPSZ Tankonyha

Jelen blog célja, hogy bemutassa a Zsámbéki Premontrei Szakiskola és Szakközépiskola tankonyháját. Az itt folyó színvonalas szakácsképzés megismerése mellett, gasztronómiai tudásunkat is bővíthetjük.

Képgaléria

Videóink

Pincér ismeretek

Naptár

2013
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Címkék

Zöldségköretek

2013.01.18. 21:45 :: ZSPSZ

 Rántott zöldségek Tisztított 3-4 mm vastagságú szeletelt zöldségeket bécsi panírban (liszt, tojás, zsemlemorzsa) kisütünk. Önállóan, tartármártással, meleg előételnek is adhatjuk. Zöldséges rizzsel töltött kelkáposzta…

Szólj hozzá!

Gyümölcsköretek

2013.01.17. 17:43 :: ZSPSZ

  Bortésztában sült gyümölcsköret Bortészta: 2 db tojássárgáját  2-3 dl fehérborral összekeverjük, cukorral, sóval, őrölt fahéjjal ízesítjük. Folyamatos keverés mellett annyi lisztet adunk hozzá, hogy tejföl sűrűségű tésztát kapjunk, majd hozzáadjuk a…

Szólj hozzá!

Címkék: alma körte banán mandula vörösbor fehérbor zöldbors bortészta