ZSPSZ Tankonyha


HTML

ZSPSZ Tankonyha

Jelen blog célja, hogy bemutassa a Zsámbéki Premontrei Szakiskola és Szakközépiskola tankonyháját. Az itt folyó színvonalas szakácsképzés megismerése mellett, gasztronómiai tudásunkat is bővíthetjük.

Képgaléria

Videóink

Pincér ismeretek

Naptár

2012
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Címkék

Halételek: ponty, fogas, tonhal

2012.01.29. 20:16 :: ZSPSZ

Halászlé A pontyot megtisztítjuk, ennek módját a "Halak (ponty) konyhai előkészítése, tisztítása" oldalunkon bemutatjuk. A betétnek felhasználandó halhúsokat őrölt paprikában és borsban megforgatjuk, minél jobban átvegye ízüket. Hozzávalók:   3-4 nagyobb…

Szólj hozzá!

Címkék: fogas ponty halételek Mornay hercegnőkrumpli

Halételek és egyéb finomságok: béka, rák, kagyló, polip...

2012.01.28. 17:06 :: ZSPSZ

Paella A spanyolok nemzeti étele. Elkészíteni nem nehéz, legfontosabb technikai eleme egy nagyobb méretű öntöttvas lábos, amely  befér a sütőbe. Hozzávalók: A fokhagyma gerezdeket lereszeljük, a póréhagymát karikára,  a…

Szólj hozzá!