ZSPSZ Tankonyha


HTML

ZSPSZ Tankonyha

Jelen blog célja, hogy bemutassa a Zsámbéki Premontrei Szakiskola és Szakközépiskola tankonyháját. Az itt folyó színvonalas szakácsképzés megismerése mellett, gasztronómiai tudásunkat is bővíthetjük.

Képgaléria

Videóink

Pincér ismeretek

Naptár

2012
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Címkék

Mártások

2012.01.22. 15:30 :: ZSPSZ

Csőben sült karfiol gratin mártással   Besamelt készítünk: 5 dkg vajban 2 evőkanál lisztet habzásig hevítünk, felöntjük fél liter felmelegített tejjel,  sűrűsödésig keverjük.  Fűszerezzük sóval, szerecsendióval. Gratin mártáshoz az elkészített besamelt…

Szólj hozzá!