ZSPSZ Tankonyha


HTML

ZSPSZ Tankonyha

Jelen blog célja, hogy bemutassa a Zsámbéki Premontrei Szakiskola és Szakközépiskola tankonyháját. Az itt folyó színvonalas szakácsképzés megismerése mellett, gasztronómiai tudásunkat is bővíthetjük.

Képgaléria

Videóink

Pincér ismeretek

Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Címkék

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések - Hoventa 2011.

2012.03.30. 08:05 :: ZSPSZ

A kiállítás célja, hogy az emberek jobban megismerhessék a vendéglátó-, és a szállodaipar tevékenységét, valamint az ehhez kapcsolódó eszközgyártó,  anyaggyártó, és forgalmazó cégeket.

A kiállítás ideje alatt párhuzamosan szakmai versenyeket is rendeznek folyamatosan. Minden nap külön kategóriában (cukrász, vendéglős, stb..).

A képekre kattintva nagyobban is láthatóak a képek!

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács

Vákumfóliázók, sou-vid technológiához

(sou-vid=vákuumban, alacsony hőfokon készülő étel gyorsan lehűtve)

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács

Ételfóliázó (készétel)

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács

Készétel csomagoló gépsor

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács

Ételfóliázó gép

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács

Egyetemes konyhagép és fagylaltgép

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács

Hurkatöltő, kis fritőz, zöldségszeletelő, szeletelőgép, cutter  (aprító, pépesítő), húsdaráló

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács

Ipari botmixerek

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Egyetemes konyhagépek, szeletelő, dagasztó, húsdaráló,  sor végén mosogató

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Főzősziget: ipari tűzhely sütővel, melegentartó lap, munkafelület, bukóüst

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Főzősziget, bukóüst, kétkaros fritőz, bordázott grill-lap, fix állású üst

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Főzősziget egyben

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Reggeliztető büfészett: kistálkák, felvágottas, főtt kolbász - virsli tálalásához

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Gyorsétkezdés tálalópult, látványkonyhához egyben

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Szeletelőgépek

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Melegentartó, vagy hidegentartó pult, salátabárnak is

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Önkiszolgló salátapult, tálcatartóval

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Flambírkocsi

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Juicegép, süteményes és szendvicses hűtő

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Elektromos leveses üstök

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Chefing betétek, alsó sor leveses, pasztás melegítéssel, felső sor köreteknek, húsoknak betéttel, baloldali elektromos

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Kontakt grillek, zárt melegszendvics készítők

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Tányérmelegítő

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Melegentartó boci: forró víz, meleg tej, kávé (kávé szünethez, reggeliztetéshez büfé asztalhoz), alattuk jéggépek

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Tésztafőző és fritőz

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Speciális bukóüst: levesek főzésére, natúrszeletek
sütésére, teflonos bevonatú.
(Madzag: maghőmérő, az étel belsejének hőmérsékletét méri.)

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Kombinált pároló szekrény (racionál): tud sütni, párolni

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Szakácskések

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Előételek, falatkák, amuse bouche szervírozásához kanalak, tányérok

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Finger food, ujjétek, előétel vagy vendégváró falatkák szervírozása

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Szakácsruha design

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Bár belső

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Kávézó

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács

Kávékészítés eszközei

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Modern kávégépek: digitalizált, kijelzős, érintőképernyős, habosít, kávétípusokat kever...

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács

Pressogépek

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Tea kóstoltatás

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Teafüvek

 

Vendéglátóipari és gasztrotechnikai berendezések  - Hoventa 2011. Zsámbék Szakközépiskola Szakács
Teafűtojások, teázási eszközök

 

Szólj hozzá!

Címkék: hoventa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.