ZSPSZ Tankonyha


HTML

ZSPSZ Tankonyha

Jelen blog célja, hogy bemutassa a Zsámbéki Premontrei Szakiskola és Szakközépiskola tankonyháját. Az itt folyó színvonalas szakácsképzés megismerése mellett, gasztronómiai tudásunkat is bővíthetjük.

Képgaléria

Videóink

Pincér ismeretek

Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Címkék

Bélszín és hátszín konyhai előkészítése, pácolása

2012.02.12. 15:28 :: ZSPSZ

Bélszín és hátszín konyhai előkészítése, pácolása Zsámbék Szakközépiskola Szakács

 

Bélszín feldolgozása, darabolása

 

 

Bélszín feldolgozása, fűszerezése

 

 

Bélszín pácolása

 

 

 

 

Bélszín és hátszín konyhai előkészítése, pácolása Zsámbék Szakközépiskola Szakács

 Hátszín feldolgozása, darabolása, pácolása

 

 

Előadó: Czeglédi István mesterszakács, szakoktató

Szólj hozzá!

Címkék: bélszín hátszín pácolás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.