ZSPSZ Tankonyha


HTML

ZSPSZ Tankonyha

Jelen blog célja, hogy bemutassa a Zsámbéki Premontrei Szakiskola és Szakközépiskola tankonyháját. Az itt folyó színvonalas szakácsképzés megismerése mellett, gasztronómiai tudásunkat is bővíthetjük.

Képgaléria

Videóink

Pincér ismeretek

Naptár

2011
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Címkék

2011. június 6-i szakácsvizsga remekművei

2011.06.23. 08:17 :: ZSPSZ

 

Szólj hozzá!

Rebarbara kompót máktortával

2011.06.20. 07:23 :: ZSPSZ

  A rebarbara (Rheum rhabarbarum - a barbárok gyökere)  olyan zöldség, amit "gyümölcsként" édességként, vagy süteményekben fogyasztunk. Jellegzetesen fanyar, savanykás íze miatt sok cukrot (mézet) kell hozzáadni. Európába is csak a XVIII. század óta, a…

Szólj hozzá!